• SLOVENSKÝ RAJ

  • SLOVENSKÝ RAJ

  • SLOVENSKÝ RAJ

  • SLOVENSKÝ RAJ

  • SLOVENSKÝ RAJ

A Carmela nyaraló egy klasszikus hegyi házikó, amely gyönyörű csendes környezetben található a Szlovák Paradicsom turistaösvényei és kerékpáros útvonalai közelében, Iglótól (Spišská Nová Ves) nem messze.

A nyaralóban 2 hálószoba áll rendelkezésre, amelyekben kényelmesen aludhat 8 személy, továbbá egy felszerelt konyha, nappali egy kihúzható kanapéval, egy közös fürdőszoba zuhanysarokkal, fedett terasz üldögélési lehetőséggel, a nagy telken pedig grillezési lehetőség, a gyermekeket pedig játékok és szórakozás várja. A törülközőket és a toalett cikkeket az ár tartalmazza.

A nyaraló gyermekes családok számára alkalmas, de elsősorban olyan személyek számára, akik kedvelik a turisztikát, kerékpározást és a természetben való tartózkodást. A tulajdonosok lelkes kerékpározók, így szívesen adnak tanácsot és segítséget a kerékpárutak kiválasztásánál és a kerékpárok kölcsönzésénél. A téli időszakban a környéken síelési lehetőségeket kínálnak a közeli síközpontok Magas Tátra, Ski Levočská dolina, Mlynky) valamint sífutásra és skialpinizmusra is adott a lehetőség. A nyaraló elhelyezkedésének köszönhetően remek kiindulási pont a Szepesség történelmi nevezetességeinek megismeréséhez (Spišský hrad - Szepesi vár, Spišská Kapitula - Szepeshely, Levoča - Lőcse). A nyaralónál a kerékpárok és egyéb sportszerek biztonságos tárolására hely biztosított.

A nyaraló saját kúttal rendelkezik. A víz csak tusolásra és mosakodásra alkalmas. A főzéshez és iváshoz ivóvíz áll rendelkezésre. A nyaraló szilárd tüzelőanyaggal és elektromos konvektorokkal fűtött.

A vendégeinknek fuvardíj ellenében biztosítjuk a nyaralóba ill. nyaralóból való szállítását a vasútállomásról, autóbusz állomásról vagy a repülőtérről is.

Reality Spiš, s. r. o.
Chata Carmela

Smižany, Košiarný Briežok č. 228
barbora@hovan.sk
tel.+421 904 65 65 77, +421 904 65 65 76
 +421 910 65 22 02